Почетна   /   Вести   /   Мотивациски викенд 5

Мотивациски викенд 5


Им дадовме поддршка на младите за одржување на манифестацијата Мотивациски викенд кој беше  исполнет со инспиративни говори, корисни и интерактивни работилници, со млади кои сигурно чекорат по патот кон успех и себереализација и со забрзан мотивациски пулс како никогаш до сега. Како и сега и во иднина ќе ја дадеме нашата поддршка со цел мотивација на младите и нивното насочување кон успехот.