Почетна   /   Услуги   /   Тампот печат

Тампот печат


Се карактеризира со техника која има широка примена во печатењето на предмети од секојдневниот живот, со различни форми. Печатењето е индиректно, бојата од клишето со помош на перниче се пренесува до материјалот кој се печати. Со овој тип на печатење може да се печати речиси на сите површини, дури и на структурни. Во зависност од типот на бојата која се користи може да се добие голема издржливост