Почетна   /   Услуги   /   Дигитално печатење

Дигитално печатење


Со развивање на технологијата и компјутерите се разви и печатењето. Се избегнува традиционалниот метод на печатење со матрици и се повеќе се применува дигиталниот печат. Печатењето се одвива дирекно од компјутер до производот што се печати. Самиот дигитален печат се карактеризира со висока прецизност, одличан квалитет и голема отпорност на боите.