Почетна   /   Услуги   /   Златотиск

Златотиск


За разлика од другите технологија златниот отисок користи фолија во повеке бои плус златна и сребрена која се пренесува до саканиот материјал со помош на топлина. Со претходно изработени клишеа. Најчесто наоѓа примена за декорирање на производи од скај или кожа, но може да се употребува и на други материјали.