Почетна   /   Услуги   /   Затегање на сита

Затегање на сита


Прва и најважна постапка во процесот на сито печатење е изработка на квлитетно растегнати сита. Тимот на Скрин Принт ви нуди услуга на прецизно пнеуматско растегнување на сита со наша или ваша свила.