Стоплете нечие срце за празниците, подарете дуксер или блузон. Се што треба да направите е да ни испратите ваше лого или дизајн и да ни кажете големина, количина и боја, а ние ќе ви испратиме понуда.

Нарачајте директно преку нашата продавница или на komercija@screenprint.com.mk

*Може да се нарачаат минимум 5 парчиња од производот.