ДРАГИ ПРИЈАТЕЛИ

Како и секогаш, нашиот тим неуморно работи и постојано се грижи за привлечноста и реномираноста на вашиот бренд. Еден од најважните моменти во нашето работење е грижата кон вас, а тоа најдобро се познава преку разновидноста на производите кои ги нудиме, квалитетот на нашиот печат, навременото испорачување како и информирањето за истите.

Заштитни текстилни маски за вас и вашите вработени

Начинот на кој функционираме во секојдневието како и во професионалниот живот претрпи големи промени, поради тоа ви нудиме креативен начин преку кој можете да одржувате безбедна релација со вашите вработени, клиенти, потрошувачи или гости.

Погледнете го нашиот избор на текстилни заштитни маски за повеќекратна употреба, изберете боја, количина, начин на печат и испратете ни го вашето лого, а ние ќе се погрижиме за останатото!

Се грижиме и за безбедноста и здравјето на вашите најблиски. Токму затоа, го препорачуваме овој производ со цел максимално да ги заштитите и најмалите членови на семејството.

Контакт инф

бул. Борис Трајковски бб. (крак 7), 1000 Скопје

Големопродажбаljupcho@screenprint.com.mk
+38975 338-553
Малопродажбаinfo@screenprint.com.mk
+38977504506