ЗА НАС

За нас

Дигитално печатење

Со развивање на технологијата и компјутерите се разви и печатењето. Се избегнува традиционалниот метод на печатење со матрици и се повеќе се применува дигиталниот печат.

Затегање на сита

Прва и најважна постапка во процесот на сито печатење е изработка на квлитетно растегнати сита. Тимот на Скрин Принт ви нуди услуга на прецизно пнеуматско растегнување на сита со наша или ваша свила.

Офсет печатење

Најчесто употребуваната технологија за печатење која се карактеризира со чист отисок и со одлична резолуција.

Сито печат

Сито печат е техника на печатење кај која печатењето се остварува така Што бојата се пренесува под притисок преку ситото - свилата која е затегната на дрвена или алуминиумска рамка.

mk_MKМакедонски јазик